Folow Me?

m@giK!!!

susah nak percaye!! tu die permulaan post aku kali ni.. ye.. mmg susah nak percaye.. kawan aku, si rahman ni buleh buat magik.. setanding david blaine pulak tu.. huish.. aku rase kalau die ni buat rancangan tv, sure laku la.. macam fuyoo magik tu.. tapi ni power lagi... pendek citer, tengok video kat bawah ni!!!

video

p/s: apa komen anda? huhu.. nak suruh saya kirim salam kat magician ini? kalau nak, komen dulu.. haha...

PeNyAngk@aN yaNg t@k diSaNGka…

Hahahaha… seperti biase.. pembukaan aku dengan ketawa.. mm.. pada post kali ni, aku nak citer sal muto aku.. huhu.. ingat lagi tak pada post aku yang lalu mengenai muto aku yang hilang itu? Hehe.. sebenarnye, muto tu, BELUM dijumpai lagi!! Huhu.. tu je nak bagitau.. hek8.. takla.. sebenarnye, ayah aku dah belikan muto baru untuk aku.. waduh! Gembira bangat sih! Bulehla aku p ronda2 cuti ni.. huhu.. nak2 dengan ketiadaan ayah ku yang ke perak bersame che faizman dan zulhusmi.. aku tak ikut pasal ade sebab2 tertentu.. ade ke pih? Huhu.. lantakla.. mm.. sambung sal tadi.. muto ni ayah aku beli kelmarin tapi baru petang tadi aku pegi ambik kat kedai muto Tai Seng kat bandar bersame abang angkat aku.. ayah aku beli muto nouvo lc ni cash rm6.6k.. no hutang2.. huk8… tapi abang aku ade la bagi sumbangan sebanyak rm1k… sebenarnye aku tak sangke pun sal ni.. ayah aku bagitau kat aku pun kelmarin mase abis sekolah.. dialog antare aku dengan die, lebih kurang macam ni la..

“pih, meh kejap..” mase ni aku berdebar la jugak pasal ayah aku cam nk marah je.. lantas aku pun pegi la.. then ayah aku cite la yang die nak balik perak esoknye.. mm.. sory2.. in dialog:

“pih, esok abah balik perak nak tengok rumah.. kalau apih takmboh balik takpelah.. petang ni

abah ingat nak beli muto.. pahtu apih mari r ikut etek.. ade kelas dop petang ni?”

Lantas aku menjawab,”nok beli muto? Hehe.. petang ni ade kelas kimia.. mm.. lepas kelas kimia r kite gi boh.. ae..”

Ayah aku membalas, “okay… lepas abis kelas, tunggu kat kete”…

Tulah die dialog antare aku dan ayah aku.. petang tu sampai je kat kedai tu, aku pun bagitau kat ayah aku yang aku nak muto ni pahtu ayah aku terus beli.. pada mulenye booking je dan bayar deposit rm1k.. tokey tu suruh ambik petang esok(petang ni la…)… huh.. tapi ni la pengalaman yang aku takkan lupe apabila nak ke maybank.. aku nyaris2 eksiden.. dahla berlari… jauh pule tu.. tapi kerana semangt muto baru, aku berlari jelah.. sampai la sekarang ni kaki aku ni terase sakit lagi akibat mengelak dari kereta yang hamper langgar aku tu… tapi memang silap aku pun.. huhu…

mm… setakat tu jelah post aku kali ni.. hehe.. tak larat nak tulis panjang2.. letih lagi.. huhu.. anyway, ape yang penting sekarang, aku dah berbaik semule dengan orang tu.. huhu.. syukur sangat2 pasal die tu orang penting jugakla dalam idup aku..hehe.. k r… adios.. chow..

p/s: doakan semoge muto baru aku ni selamat dan tak kene curi lagi yerk.. huhu..

untuk info tentang muto ni, klik kat sini..

atau untuk brochure, klik kat sini..





raser kaya sekejap.. hek8..









PENEMAN BARU HIDUPKU...