Folow Me?

rAy3r!!!!

haha.. pjm celik pejam celik, dah rayer… sekejap je kan bln ramadhan berlalu pergi… ak pun raser cam skjp jer berpuaser nie… mm… kali ni aku nok criter suasaner first rayer kt perok… mm… mlm rayer tu, ak n family di perok tlh mmbuat persiapan dgn memasak aper2 yg ptt.. kami memask rendang, lakse.. wah… bes bangak sih… mm… mlm tu ak tdur kul 5 lbih… tp bkn wak persiapan rayer tp tgk bola r bos… man utd mng 3-0 ngan Aalborg… cayalah berbatov coz sumbat 2 ute gol… volley blaker babe… haha.. kr.. cukup sal bola… mm.. dgn berbekalkn maser tdo yg hye sejam stgh, lbey kurg kul 6.3 a.m, ak pun bgn tuk slt sbuh kmudian ak smbung tido blk… mater dh ngntuk… lbey kurg kul 7.45 a.m br r ak bgn n then g mandy.. yea.. nk g smyg rayer kn… waduh… air pulok sjuk gler… rumah ats bukit ekpn.. xpe2…tibai je la… lps mndy, ak trus bersiap dgn memakai bj rayer n then g r smyg.. bersemangat gler pg tu… kt bawoh ni antre pic ak sblom g smyg rayer….










































Lbey kurg kul 9.3, ak pun blk r dr masjid n then pergi ke rumah kkk ayh aku yg terletak d bwh bukit nie… kami pun wak r mjlis slm menyalam… bkn mjlis tari menari tau… pah2 kami pun pergi ke sungkai, klah baru n mcm2 tempt ag tuk berjln rayer…. nsb baek luser blk doh ganu.. ai… Penat giler berayer nie… tp xpe... sdare mare penting agi…lgpun ak dtg cny sthn skali… mm… sesampai je kt umh opah ak nie, ak trs ambik tuale n mandy.. kemudian solat dan trus zzzzzzzzzzzzz sampai r kul 6.30 p.m... haha... lame gler tdo... ekpun letih lajok.... esok tu kne g jln2 lok... ai... mapuh r maen gny... tp xpe... asl dpt duet rayer... haha... k r... stkt tu jea lu... gue mau sambung tdo... bye....
Antare pic rayer aku:


3 comments:

-Bambino- said...

semagt raye pkai sokok ngan samping..
wakaka..

J4smin 4L z4hR4 said...

sedondon 1 family..

redhotspicy said...

mangat doh wase bace cte mung..smark doh washe...dop woyak nkpki bj ungu..kalu dok leh pakai same...huhuhu...mn ank cg.nora nyer????