Folow Me?

frUst t@hAp m3nUngG3nG...

aaargghhhh!!! melayang 10 inggit aku malam ni.. huh! tekan nye... kenapa? kenapa harus begini! aarghhh! aku punya la semangat gila ari ni tapi last2, aku dapat kefrustan yang tak mampu digambarkan.. agenda hal ini bermula pada jam 11 pagi tadi.. huh! mak aku la ni yang pergi beli paper.. lau idak, aku tak tahu dah yang t-team ade game malam ni lawan harimau muda.. eh, sory2.. sory ye mak.. huhu.. bak kate johan, jangan salahkan ibu yang mengandung, salahkan bapak yang tak mengandung.. aih.. kait gape ahu.. hihi.. sambung sal tadi, lepas je aku tengok jadual liga perdana malam ni dan game di stadium sultan mizan, aku terus kol abang aku untuk ajak ke stadium.. tapi beliau xboleh.. so lepas tu aku antar mesej ke yoe dan jawapan yang same aku dapat, xboleh! tapi semangat aku masih berkobar2.. aku nekad untuk pergi seorang diri je.. jam 7 pagi, aku terus mandi.. lepas tu, tunggu orang azan dan abis azan jer, terus ke stadium.. mmg semnagat gile la.. dhla aku redah je hujan tu.. lebat pulak tu.. tapi semangat tetap ada.. sampai di stadium, nahh! basoh jeruk! takpe.. aku buat muka toye, beli tiket dan terus masuk stadium.. hihi.. mmg jd perhatian la aku tadi.. lepas scout angle yang paling baik, aku terus zzz sekejap.. hehe.. nk mesej, line bz pulak.. dipendekkan citer, lebih kurang jam 8.50, game pun bermula.. k, ni review aku tentang game tersebut(untuk t-team jela)...


first half:


penjaga gol(syamsuri):

waduh! bagus jugakla.. bising bangat.. macam die pulak kapten.. hihi.. tapi main bagus la... reflex still maintain macam dulu.. style malam ni ala2 petr cech yang pakai headgear tu.. petr cech Malaysia…

pertahanan:

bagus gak.. jarang pemain harimau muda dapat lepas..

tengah:

okla.. cume stop bola kureng..

penyerang:

hampeh! hairuddin omar(kapten), minit 1-30, waduh! macam wayne rooney.. pantas.. lepas tu, jadi cam aku ni.. kejar bola sikit, letih.. jalan.. baik aku yang main.. huh!


Second half:


penjaga gol: minit 45-60, maintain.. lepas tu je, hampeh! tendang bola pun tak sampai kat garisan tengah.. kuda tua la katakan.. berlagak macam kapten.. tangkap bola macam tangkap ayam nak kena sembelih jer.. akibatnye, hasil kesilapan beliau yang tak reti tangkap bola, harimau muda dapat gol..

pertahanan: hampeh gak! takde stamina langsung... cam aku la.. hihi.. tapi xkn nak kutuk diri aku lak kan..

tengah: maintain.. macam first half tadi

penyerang:hampeh power of 2... hairuddin omar, waduh dia ni.. macam manager pulak.. cekak pinggang tengah padang, tengok anak buah main.. pahtu makan angin jalan2 keliling padang..

final score: t-team 0 - 1 harimau muda

(sape ntah wak goal.. minit 83)

huh! memang frust la aku malam ni.. tak berbaloi langsung bayar 10 inggit... dan akhirnya baru aku dapat jawapan yang boleh dianggap untuk wak sedap ati aku ni.. aku scout dekat laman web ganucoccer.com dan tengok prestasi t-team di stadium ni, dan rupe-rupenya team ni tak pernah menang kat sini.. waduh! kalau aku scout laman web ni awal2, aku takkan pergi stadium malam ni.. jadual aku malam ni untuk buat latihan fizik, ditangguhkan gara2 game ni.. aduyai.. baik aku buat omwerk je tadi... kn2? huhu...


akhir kata, mundurlah t-team untuk pasukan lain! huhu..


p/s: aku sudah insaf... kalau ada perlawanan melibatkan t-team dan hairuddin omar main, tobat aku xpergi.. hihi.. buat sakit ati jer tengok die tu.. jadi manager la lu!


L3NSA...




gambar ni menunjukkan sepasang kekasih tengah bermesra.. hihi... takla.. nak tunjuk yang ngah ujan jer..















pasukan t-lam dan harimau tua sedang masuk padang...










FINAL SCORE

2 comments:

Syafiq Zaimi said...

mg tengok bola ke td?

by SyafzPIC

arefief007 said...

holah.. p kaloh r.. bese r 2.. jaguh kampung kan.. huk8..

p/s: akan ku kutuk t-lam abis abisan kerana telah mem'burn'kan 10 inggit aku