Folow Me?

Indahnya hidupku ini…

Indahnya hidupku ini… indahnya hidupku ini.. indahnya hidupku ini.. haha.. berapa kali mau ulang da.. huh.. indahnya hidupku ini.. wei budak ****k! berapa kali mau ulang indah2 ni?! Mulala cepat.. nanti orang bosan baru lu tau! Haiya!!! *&^%$^&*^^ tol la!

Sory apek.. huhu.. apek mana sesat tadi tu? Aduyai.. kalau tak suka, cepat2 la berambus dari blog gua nih.. kan pembaca yang comel2 belaka kan? Huhu.. first skali, gua mau mintak ampun manyak2 pasal lama xupdate blog gua yang ‘cantik ni’.. haha.. hmm… apasal muka monyok belaka nih? Oke la.. blog gua yang tak brape nak cantik ni.. puas hati? Haha.. k lah.. mengapa entry di atas bertajuk sedemikian? Apakah persoalannya? Woi2.. yang korang pegi bukak buku komsas tu buat aper?”nak cari persoalannya lah mr. dsis woi..” lol.. bukan berkaitan dengan komsas la entry gua kali ni.. waduh.. oklah.. strek to de point.. no belok2.. huhu..

1: dapat a1 bi

Haha.. sapa la tak gembira kalau dia dapat capai targetnya kan? So, periksa mid year(mid?) kali ni aku target bi 85 tapi dapat lebih dari tu.. syukur sangat2… oleh itu saya berterima kasih kepada pihak sekolah, guru subjek merangkap ayahanda sendiri, rakan2 dan semua pihak yang terlibat secara lansung atau tidak langsung.. woi mr. dsis, kau ingat dapat anugerah ke?! Cepat berambus! Keluar! Hihi.. kena lagi..

2: pencapaian man utd yang memuaskan hati

Puas hati jugak la sebab man utd dapat 4 piala tahun ni(community shield, fifa world club champion, league club, BPL) dan tak macam pasukan big four lain yang mandul(ketandusan piala) kecuali Chelsea yang baru menang piala fa.. danj walaupun kalah ecc kepada barca, tapi kami tetap berpuas hati(ayat yang biasa didengari bagi pihak yang kalah.. huhu)

3:*&^%$^%%^ punya orang!

Tak baik.. tak baik.. tak baik kutuk orang dalam alam maya ni.. next! (indah ke macam nih? Macam terpesong jer..).. lantak ah! Dsis, NEXT aku kata! Oke la.. oke la…

4: bola sepak le’best indah

Memang indah main bola sepak di le’best.. kelmarin(sabtu), sebelum perlawanan akhir piala fa, telah diadakan perlawanan akhir di le’best.. akceli kami main2 je macam final fa la kononnya.. dengan berbarisnya.. bersalamnya.. bersemangat betul! yang bestnyer, walau sebanyak mana pasukan anda ketinggalan gol, macam 10-0 ke, 20-0 ke, anda tak perlu bimbang kerana pada jam 6.30 ptg, akan diadakan golden goal.. so, peluang untuk menang masih ada walaupun pasukan anda ketinggalan dengan jauhnya.. aik??? pelik ke? tak pelik.. Tu la indahnya bola sepak le'best.. tujuannya tak lain dan tak bukan adalah semata mata untuk menaikkan semangat orang untuk terus main bola sehingga hampir jam 7 atau kurang dan melupakan makanan di dewan makan… tapi bila tiada makanan, mulalah duk meraung-raung.. haha.. indah2…

5: naib juara eak(eksplorasi alam kerjaya) peringkat negeri

Yang ni bab sedih.. xmo crite.. waa!!!! Ha.. kan dah nangis.. next!

6: Berjaya kurangkan skit berat badan

Waa.. cayalah.. huhu.. tapiii….. yang menjadi persoalannya, kenapa orang kata aku semakin besar? Aduyai.. pelik betul.. aku timbang berat aku tadi, 97.6 kg.. sebelum ni 106 kg.. haha.. berat jugak aku nih.. berbalik kepada soalan tadi, kenapa orang kata aku makin besar? Walhal berat aku turun? Hmm.. jangan sangka aku berkecil hati.. tidak sama sekali.. tapii… tadi kan, adala sorang mak cik ni, time tengah beli goreng pisang tu, dia tanya aku, tahun akhir ke kat instep ni? Dengan penuh semangat kesukanan aku menjawab, dok eh.. tahun akhir kat lembah bidong… haha.. makcik2… aku yang semakin kecik ni pun kata aku besar.. ha? Kau kata aku perasan yer apek?! Bush3x!! ambik kau.. ikut aku la nak kata apa pun.. blog aku kan.. haha..

Okehla.. sebelum anda benci kat gua dengan keperasanan gua, eloklah gua memblah diri dengan penuh kehenseman dulu.. haha.. bye…

p/s: kawan aku ngah hidap penyakit kronik ni.. tolong doakan dia semoga cepat sembuh yer… ngah tunggu nak baca yasin ngan tahlil je lagi nih.. woi ^%$^%^! Udah le tu nambah2 crite.. ni la orang melayu.. buat fitnah nak buat sedap crite.. akceli kawan aku ni sakit.. gatal2.. macam aku dulu gak la.. tapi padan la muka dia.. dulu bukan main lagi gelak kat aku bila aku kena.. ni dia pulak rasakan.. haha.. anyway, harap pembaca yang comel2 sekalian dapat doakan semoga beliau cepat sembuh yer.. Amin…

---> sapa2 yang malas nak buat add math project work, boleh apply ngan gua.. anta komen bagitau email.. ada masa gua antar k..

11 comments:

r,Man said...

bagi ak projek addmath!!

-Bambino- said...

taek punyer owg..
mcm r aku prasan..hahaha..

96 kg?? da nie blex umah 2 mggu??
msti 196 lak ekg..
hahahahaha..!!

arefief007 said...

rman-->beres.. siap dihantar!

bambino--> dengan kesedaran diri yang ada, insyaAllah tidak akan naik lagi.. huk8

J4smin 4L z4hR4 said...

huhu..
mkn besar ke mkn kecik??
cayalah bnyk gler trn..
aq trn 2 kilo jer...

Anonymous said...

pih
bg ak project add math 09
ni toh email ak
aime_biohazard@yahoo.com

arefief007 said...

J4smin 4L z4hR4--> besar kecik tu maybe same je kowt cme berat jela yg trun.. huhu

arefief007 said...

aime--> weh, download jea.. aku bagi da kan link atas tu

Anonymous said...

apih kurus dah cket lening...
apih dop r gmuk ngt pon,cme bsar jew....
huhu...tp diet ttp diet kay...
keh3..

arefief007 said...

beto3.. huk8...

Anonymous said...

guane leni? naik x agi berat mg mase cuti nih? haha...

arefief007 said...

aduyai.. tak tahu la nak ke x.. tp klu naik tu, tande family bagi cukup mkn kn? huk8