Folow Me?

add mAtH pRoJecT wOrk

diri anda sibuk pada cuti kali ini? tiada masa untuk membuat kerja sekolah? malas untuk membuat kerja sekolah? ingin berehat jer sepanjang cuti ni? persoalan anda kini terjawab...
saya membantu anda dengan menyediakan set jawapan lengkap untuk add math project work 2009.. sila klik kat link di bawah..

p/s: kalau anda menghadapi masalah, bagitau k...

lagi satu, kalau anda terperasan ada salah, jangan buat senyap jer.. bagitau jugak.. huk8..

n ade geng gua bagitau, projek ni kena buat hipotesis.. so ade sapa yang tahu??

woi!! klik kat link bawah nih ah-->

download di uploadmb


atau untuk contoh yang lain,
g kat laman web nih..


penyingkap ilmu

19 comments:

enyheartsdiamond said...

ko ney sapa?cego addmath ka??hehe

arefief007 said...

taklah.. plajar yg sllu failed ekmek tapi nak bantu kengkwn utk bercuti dengan senang hati.. huk8

ezkim said...

wooo..kene kutuk ngan awek...haaaa..padan mke..bijok!!!

arefief007 said...

bukan kene kutuk owr.. mung ae.. xphm r...

Anonymous said...

afif
emel mung naper??
bantu r ak men travian
kdudukan ak(126|125)

aFeeQ said...

complete ke admath owr??
wlopon mg fail skmo...
tp thanx...
nie syg mg ea...
apushhh~
haha~

arefief007 said...

x complete agi.. yg ni complete r kowt

http://penyingkapilmu.blogspot.com

try r..

yg ni xdop konklusion

arefief007 said...

aku dah update project terbaru tu.. rasanya dah lengkap kowt.. anyway kalau x lengkap lagi, bagitau k

Anonymous said...

apih....
tulun..tulun...
huhuh...
pueh owh aq try dwnload,tp xley nk buke...
pesal ea??

arefief007 said...

hmm.. apa yg xley dibuke nye?a

arefief007 said...

gambar lam file tu xde warne.. so klu nak buat warna. bagi yg tak tau lagi la.. klik kanan ats gmbar, then klik format picture.. then tkn tab picture.. kat image control, bahagian color,drpd gray scale, pilih automatic...

aku da try da download balik.. buleh je bukak file tu..

fatihah said...

nasib baik aku jumpa blog nih.. selesai kijer aku.. dah tak runsing dah.. hihi.. thx bro

arefief007 said...

came2 fatihah.. fatihah? sape nih? huk8..

fatihah said...

bdk sm sains hj ahmad shah.. knl x? msti xknl kn? hehe

arefief007 said...

of kos la xkenal.. huk8...

Anonymous said...

bro, apsal xbuat cantik2 projek ko nih?

arefief007 said...

waduh3.. nak cantik buat sendiri la.. huk8.. lagipn yg aku aku buat la cantik.. korang baiki la sendiri k...

faizal smssmj said...

bro, kerja kursus yg form 3 bro xnk tlg uploadkan ker? hehe

arefief007 said...

kerja kursus form 3 da abis la.. haha.. xla.. aku mls la nk upload yg tu.. tdk berkaitan dengan aku pn.. huk8.. ko cari la kat scribd.com k...