Folow Me?

b3rmULenYer sAtu pEnGemBaraaN... mEnuJu SPM09...

hehe.. sekali lagi aku mulekan post aku kali ini dengan ketawa.. hehe.. aii.. apih2.. suke sokmo.. hex8... tengok tuh! huhu... hehe.. sory2... otok jem skit malam ni.. almaklumlah sesi persekolahan kan dah mule dah kan.. hehe.. baru seminggu sesi persekolahan di buke, pelbagai@banyak homework yang cikgu berikan kepada aku and de geng.. letih kami dibuatnyer.. tapi, itu sudah satu lumrah kan.. pelajar mesti la kene buat latihan sokmo sebagai persediaan menghadapi spm nanti.. hehe.. untuk pengetahuan korang semue, aku ditempatkan dalam kelas yang paling aku tak nak atau kater orang ganu, tak mboh iaitu kelas est.. kelas est ni untuk kelas 1 so mesti la aku belajar bersame budak2 yang pintar@bijak@pandai kan.. so mesti aku kene jager kelakuan aku yang teruk ni.. hehe... tapi sangkaan aku agak meleset kerana aku masih bersikap seperti fom 4 dulu iaitu sikap yang agak gile2 dan tak tahu malu.. hehe..sebabnyer aku raser kelas tu macam dulu gak.. takla senyap maner seperti ramai orang kater macam tu.. hehe.. kalau dalam kelas tu, aku raser aku la yang paling kecoh + bising sekali.. hehe.. yang lain senyap jer.. tetapi aku rase tahun ni la bagi aku, aku rase paling rajin berbanding dengan tahun yang lepas2.. hehe.. sebabnye setiap mase prep, aku mesti buat keje dan tak pernah mis tak buat kerja.. arap sikap aku ni berkekalan.. hehe.. mm.. bagi aku, ape yang tidak menarik dalam kelas ini ialah, kelas ni hanyer ader 4 orang jer kaum adam termasuk aku.. jadi kaum hawa mengconquer kelas ni.. maner aci! aku kena ader geng beru la semangat nak blaja.. hehe.. padahal nak ramai orang laki sebab nak pj ngan wak team bola jer.. huhu... dan aper yang paling membuatkan aku rase agak malu tahun ini ialah kerana aku mesti mengungkapkan perkataan ini setiap kali cikgu masuk kelas.. SEMUA BANGUN!!! lepas bacer doa dan meneruskan sesi pembelajaran sampai abis, skali lagi, SEMUA BANGUN!!! TERIMA KASIH CIKGU.... hah! aper lagi.. aku jadi ketue kelas la.. dahla tanpa kerelaan... satu lagi, aku ni langsung takde ciri2 kepimpinan namun aku harus terime jugak semue ni.. jadi aku blaja dan dapatkan la beberapa tips sket  untuk menjadi seorang ketue kelas yang cemerlang.. aku blaja dari sifu rahaizuddin.. hehe... walaupun die banyak mengatok aku, mengate aku, namun aku tetap sayang kat die.. cewwahh! hehe.. beng koya r din.. ahaks... dalam kelas, aku duduk dengan din kat belakang skali and dekat dengan pintu.. kami port kat situ supayer mudah untuk kami meng'usya' awek yang lalu lalang.. hehe.. sebenonyer, din jer wak gitu.. aku dop... hux8.. din jugok selalu memakse aku untuk mengemas meja aku.. aku ni bab kemas meja malas sket.. hehe... tapi stakat ni okay la sebab din maroh sokmo aku kalau aku wak meja sepoh.. hehe...k lah.. kembali kepada tajuk di atas.. mm.. nak citer gape agi ae.. mm.. jadi ah tu.. hehe.. huhu.. dok rok ekpun nok tulis panjang2 sebab letih agi gi ato john balik umah petang tadi ngan muto.. hehe.. k r.. chow..

p/s: adakah aku akan menjadi ketua kelas yang berjayer tahun ni? huhu..

7 comments:

redhotspicy said...

ak pn dpakse..

aFeeQ said...

haha~
pdn muke mg pih...
trpkse r arungi idop yg pnuh dgn liku2 dan cabaran...
cewahh~
haha...
btw,mg g ato john td?
kg asing r?
rjen lok mg g cerok gtu...
haha...

arefief007 said...

bto r.. aku saje je g ato ye tadi.. bosan ekpun duk kat umoh

J4smin 4L z4hR4 said...
This comment has been removed by the author.
J4smin 4L z4hR4 said...

that's my place lor..
huh 6t dpt badi bdk rjn wak hw ah ble duk tmpt 2..
tp klau x de hw, ske g jln plok ha3..

arefief007 said...

ha3.. mcm sme jer.. klu xdop hw aku un g jln gop.. ha3.. mmg kene badi bdk rjn r ni..

J4smin 4L z4hR4 said...

mmg la junior msk sket..
dorm 2 ade 17 org doh..