Folow Me?

FiN@LLy d@N c3m@sLy.. h3h3..

hahahahaha.. itulah ketawa kemenangan.. aku berasa amat puas pada hari ini.. kenape? haha.. setelah sekian lame(padahal baru seminggu), aku berjaye jugak hari ini untuk menghidupkan komputer aku ini dan menggunakannnyer untuk maen game... haha.. semalam, aku berasa amat tension skali.. yela.. maner tak tensionnyer kalau duk format komputer dekat sepuluh kali tapi tak berjaye jugak.. akhirnyer, aku tertidurla atas meja komputer tu... aku sendiri pun tak tau macam mane boleh tertidur kat situ.. sedar2 dah subuh dan family aku tengah berkemas nak balik ke perak.. tapi aku tak ikut la sebab ader projek.. sekarang ni aku tinggal keseorangan jer.. hehe.. mm.. family aku balik perak sebab ayah aku nak bayar duit rumah... insyaallah 8 tahun lagi aku akan tinggal kat saner.. huhu.. sambung balik.. mm.. lepas aku solat subuh tu, of kos la aku tolong family aku kemas barang kan, lau idak, pagi2 lagi mesti kene maki.. hehe.. lepas ayah aku bertolak, aku terus terkam komputer aku ini dan format balik.. akhirnyer, berkat kesabaran yang tinggi, aku berjayer jugak.. yes! hehe.. bagi menyambut kemenangan ku ini, aku pun pergi la panaskan minyak dalam kuali untuk goreng hot dog.. hehe.. lepas tu, aku terus sambung kerja aku kat komputer ni.. punyer la asyik sehinggakan aku langsung tak teringat akan kuali ku itu lalu lebih kurang 30 minit kemudian aku tercium bau hangit.. maser ni aku duduk dalam bilik dan tutup pintu.. semase aku buke pintu bilik, nah! asap banyak gile.. macam kabus tebal pulak.. langsung tak nampak aper2.. dhla bau hangit.. pening kepale aku.. lantas aku pergi ke dapur dan tutup api.. aku tengok minyak yang tadinyer banyak, kini kering kontang.. lalu aku buke semue kipas dan tingkap dalam rumah aku ni... sampai petang asap tu ade lagi tapi skit2 je la.. hehe.. cuai betul aku ni.. kalau mak aku tau la, mampus aku kene marah.. jadi aku pun ambik inisiatif sendiri untuk mendiamkan diri jer.. hehe.. arap korang semue pun macam tu juge yer.. hehe.. k ar.. setakat tu je la pos aku tuk kali ni... hehe.. ingat tu... sHH!!! jangan bagitau kat family ambe ae.. hehe.. da...

6 comments:

iman said...

kena royak ke sir nih...

J4smin 4L z4hR4 said...

nk oyak ke sir kekgi..
jage apih..
ha3

arefief007 said...

weh.. xyoh r.. hehe..

fiEkA said...

hahaha...
cian ngoh..
jom g kbo kt sir rmai2..

aFeeQ said...

aku xcited+sdeh+ske sorg2+rse nk smeleh je mg
ble myk lam kuali mg tu kering...
aku gk jd mangse,kne g beli owp?
utang 2.50...hahahaha~

arefief007 said...

aku ingatkan mg xegt dh duit mg.. haha